Gouden poep bestuderen voor gouden hondenvoer

Afbeelding van LUM3N auf Pixabay 

Promovendus Evelien Bos werkt samen met honden en hun baasjes aan haar gouden hondendrol studie. Deelnemers krijgen gratis voer voor hun huisdieren en Bos krijgt er hondenpoep voor terug. Ze gebruikt het om een nieuw protocol voor kwaliteitstesten op te zetten dat fabrikanten van huisdiervoeding kunnen gebruiken om producten van hoge kwaliteit te maken.

Dit artikel verscheen op 18 juni in Resource, het universiteitsblad van Wageningen University & Research.


Published by Katrin Heidemeyer

Katrin Heidemeyer ist Doktorandin im Bereich Biochemie an der Wageningen University and Research. Durch ihre Arbeit möchte sie das Wissen über die Spezifität von Hormon-Signalen in Pflanzen erweitern. Da ihre Interessen über Pflanzenbiologie hinausreichen, schreibt sie in ihrer Freizeit über diverse Themen. Von Ernährung zu Psychologie, der Neugierde sind keine Grenzen gesetzt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started